Sinds 2010 worden er op diverse locaties workshops etiquette aangeboden, zowel in Nederland als in Vlaanderen!

– Etiquette voor jongeren

Er zijn nieuwe etiquettetrainers die zich tot in de puntjes gevormd hebben en klaar zijn om kinderen tussen 8 en 12 jaar te verwelkomen.

Jolly uit Rotterdam, Naila uit Amstelveen en Valerie uit Brugge zijn getraind om kinderen op een leuke en speelse manier de regels van de omgangsvornen aan te leren.

Door het verhaal achter de regel uit te leggen en de reden van onbesproken codes uit de doeken te doen, zullen deze dames aan kinderen de meerwaarde van beleefdheid en respect op een leuke en speelse manier doen ontdekken.

Data workshops etiquette voor jongeren tussen 8 en 12 jaar

Te Sint-Niklaas :

Zaterdag 20 maart 2021, van 10u tot 12u :

Ladies and Gentlemen Etiquette

Etiquette is een geschenk voor het leven!

Etiquette voor jongeren tussen 8 en 12 jaar, deel 1.  

Zaterdag 27 maart 2021, van 10u tot 12u:

Etiquette voor jongeren tussen 8 en 12 jaar, deel 2.

In een kleine groep worden de sociale vaardigheden van elk kind naar een hoger niveau getild. Sociale etiquette, tafelmanieren, houding,…Gedurende twee uur leert uw kind spelenderwijs etiquette. Aan de hand van onderbouwde verhaaltjes, worden de geschiedenis en de reden van onze waarden en codes duidelijk.

Een workshop van twee uur kost €70. Dit is inclusief een lunch om het gedeelte van de tafelmanieren in de praktijk te brengen, en een cursus om samen de geziene materie te kunnen oefenen.

Voor meer informatie omtrent de workshops in Amsterdam en Antwerpen kunt u mailen naar info@ladiesandgentlemen.be, of u kunt telefonisch contact opnemen met

Nathalie 0031(0)6 286 6208 41