Wil jij ook etiquette-trainer worden?

In 2017 gaan er opnieuw cursussen van start die jou volledig opleiden om zelf etiquettelessen aan te bieden.

Als etiquette-trainer kom je in contact met een niche.

Niet iedereen neemt de tijd om via reflectie te constateren dat een update van de omgangsvormen nodig kan zijn, wie schenkt er aandacht aan een manier om volgens ‘culturele’ verwachtingen te handelen- zonder je achter een masker te verschuilen? Wat is hoffelijkheid? Hoe voeg je elegantie en tact toe aan je houding?

De klanten die interesse tonen in etiquettelessen voor zichzelf, voor hun vereniging of voor hun kinderen, zijn personen die inzien dat beleefdheid een grote meerwaarde brengt aan het dagelijks leven.

Omdat etiquette zeer veel onderwerpen omhelst, zijn er verschillende cursussen opgesteld.

Een tweedaagse cursus “hoe geef ik etiquetteles aan jongeren’.

Eens een kind naar school gaat en tal van nieuwe sociale vaardigheden ontdekt, biedt de kennis van etiquette een perfecte maatstaf om het gedrag aan te passen. Door op jonge leeftijd erop gewezen te worden dat je hoort rekening houden met de anderen rondom je, ontwikkel je deze vaardigheid samen met je identiteit.

Beleefdheidsvormen, normen en waarden,…het zijn hulpmiddelen die toegepast worden om het sociale verkeer soepel te laten verlopen. De inhoud van de workshops die worden aangeboden handelt steeds over de sociale vaardigheden, tafelmanieren en hoffelijheidsvormen die een kind op deze leeftijd zal helpen om met zelfvertrouwen en vriendelijkheid te handelen.

Gedurende twee dagen worden u, aan de hand van verschillende workshops voor kinderen tussen 7 jaar en 12 jaar, verscheidene onderwerpen aangeboden om zelf een aantal workshops te kunnen samenstellen.

Bij elke cursus ontvangt de cursist reeds opgestelde cursussen en een bestaande PowerPoint presentatie, om zo direct te kunnen beginnen met het organiseren van workshops. De cursist heeft de vrijheid deze aan te passen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de opzet, de prijs en de toekomstmogelijkheden, dan kunt u mailen naar info@ladiesandgentlemen.be