Kinderen van 4 tot 7 jaar

Eens kinderen naar school gaan, worden ze onafhankelijk en begint hun eigen leventje. Aangezien u nu niet meer constant aan de zijde van uw meest kostbare bezit bent, is het leerrijk voor kinderen om de eigenschappen aan te leren die het communiceren met volwassenen en leeftijdsgenootjes vergemakkelijken.

Ladies and Gentlemen etiquette

Op deze jonge leeftijd bevinden kinderen zich in een erg beïnvloedbare fase.

Hiervoor is deze workshop erg interactief, met rollenspellen en ‘magische woorden’, met de focus op respect en authenticiteit. De eerste tafelmanieren en cultuurverschillen komen hier aan bod.

Respect voor volwassenen, veiligheid en delen met anderen wordt uitvoerig behandeld.

Met behulp van een Mascotte, Pepermuntje, de beleefde puppy, worden goede omgangsvormen bijgebracht op een speelse manier.

Ladies and Gentlemen etiquette– een chic feestje met Pepermuntje, de beleefde Puppy (4-7 jaar en 8-12 jaar)
Deze workshop heeft de vorm van een feestje, en legt de nadruk op de eerste sociale vaardigheden voor kinderen : ze leren zichzelf en anderen op een duidelijke manier voor te stellen aan elkaar, de correcte handdruk wordt geoefend, en de eerste tafelmanieren komen aan bod tijdens een feestje waar de kinderen zich chic kunnen opmaken. Dit feestje is een ideale opwarmer voor de volledige cursus etiquette voor jonge kinderen, maar is evengoed een gezellig verjaardagsfeestje waarop de details van het correct feest vieren wordt aangeleerd.

– etiquette en omgangsvormen voor jonge kinderen (4-7 jaar)
Samen met Pepermuntje, de beleefde Puppy wordt uw kind op alle sociale aspecten in zijn hedendaags leven begeleid. In deze workshop van verschillende sessies worden goede manieren gepromoot opdat uw kind gemakkelijker contacten zou leggen, beter gedrag zal vertonen op school en in het openbaar en zich tot een beleefd en assertief volwassen persoon zal ontplooien.
De nadruk ligt op de verschillen tussen kinderen onderling, de correcte houding en het respect naar anderen toe. Door sociale vaardigheden te oefenen zal uw kind zich zekerder voelen en zal het op een beleefde manier de uitdagingen van het leven tegemoet komen.

Ladies and Gentlemen etiquette