Uw kinderen etiquette aanleren is een geschenk voor het leven !

Schenk uw kind een opleiding die steeds waardevol blijft.

etiquette voor kinderen door Ladies and Gentlemen etiquette

etiquette voor kinderen door Ladies and Gentlemen etiquette

Nathalie Poppe van Ladies and Gentlemen etiquette is een gecertificeerde  internationale jongerenetiquette consulente van de ‘International etiquette and protocol academy of London’ en biedt bestudeerde en educatief verantwoorde programma’s.

Door de correcte houding te beheersen,  zal uw kind sociale en professionele situaties in de toekomst met de juiste instelling en zekerheid tegemoet komen.

Het doel van Ladies and Gentlemen etiquette is om samen met uw kind de fundamenten te leggen voor een goede toekomst. Correct gedrag, zelfvertrouwen, integriteit en leiderschap worden aangemoedigd in aangename sfeer.

De lessen zijn leeftijdsgericht en modern. Ze leren uw kind de kracht van etiquette, en hoe het een waardevolle eigenschap is die in hun voordeel zal werken gedurende hun hele leven.

Elke les van ladies and Gentlemen etiquette is interactief , met rollenspellen en  illustraties. Een persoonlijk etiquetteboekje wordt opgesteld om later steeds terug op de regels van het correct gedrag te kunnen terugvallen.

De kinderen worden aangeraden om gepaste kledij te dragen tijdens de etiquetteles.

Door de correcte omgangsvormen aan te leren, zullen kinderen beter voorbereid zijn op volwassenheid en zal hun beleefdheid en hoffelijkheid hun het gevoel van zekerheid geven in elke situatie.

Ladies and Gentlemen etiquette geeft lessen in beleefdheid, respect en correcte manieren, opdat uw kind  tot een elegante en zelfzekere volwassene zal openbloeien.

etiquette is een geschenk voor het leven !

Etiquette voor kinderen is een geschenk voor het leven !

Kies hier een leeftijdscategorie: