Business etiquette

Het is niet alleen wat de zakenman en zakenvrouw doen, het is evenzeer de manier waarop zij het doen.
Om te slagen in de zakenwereld met de bijhorende concurrentie, hoort men de kneepjes van het vak te kennen, zonder de regels van beleefd gedrag en hoffelijkheid te verwaarlozen.

business etiquette door Ladies and Gentlemen etiquette

business etiquette door Ladies and Gentlemen etiquette

De toegevoegde waarde van een werknemer uit zich natuurlijk in de diploma’s en het gevoel voor verantwoordelijkheid,  maar het is zeker de stijl waarmee deze persoon zich presenteert en beweegt in het bedrijf dat de beoordeling van werkgevers, klanten en collega’s zal bepalen.Een hoffelijke werknemer valt op door respectvol en waardig te handelen , en zal snel anderen inspireren dit ook te doen.

Deze business etiquette is de polished touch’, de afwerking in details :  de subtiliteit van elegantie, de noodzakelijkheid van tafeletiquette en hoe een zakendiner in goede banen te leiden terwijl je de controle houdt op de situatie.
Culturele verschillen en hiërarchie worden verwerkt met de westerse, hedendaagse etiquette.
Hoe de valkuilen van cultuurverschillen te ontlopen tijdens een zakendiner?
Hoe als vrouw professioneel over komen in een mannenwereld?
Hoe als een ideale gastheer of gastvrouw worden gezien door het bedrijf en door de klanten?

Business etiquette leert je een beleefde en charmante houding aan te nemen op de werkvloer. Deze attitude doet u positief opvallen, en zal u vooruit helpen in uw carrière.
Door de regels van goed gedrag te beheersen, krijgt de zakenman of zakenvrouw meer vrijheid om zich op het doel te concentreren, namelijk, business.

business etiquette heeft een positieve impact op uw imago

business etiquette heeft een positieve impact op uw imago