De ‘finishing touch’ voor uw trouwdag : huwelijketiquette

De vraag naar regels en tradities leeft nog sterk bij het organiseren van officiële feesten en ceremonies. Maar waar trek je de grens tussen traditie enerzijds, en de wens naar een persoonlijk en memorabel huwelijk anderzijds? Wat zijn de do’s en de don’ts tijdens de voorbereidingen en op de trouwdag?

huwelijksetiquette

huwelijksetiquette door Ladies and Gentlemen etiquette

Hoe schrijf je een persoonlijke en gracieuze huwelijksaankondiging ?
Hoe vaak bevestig je en wanneer doe je dit ?
Wie wordt het beste waar geplaatst aan tafel ?

En welke rol wordt van wie verwacht tijdens de mooiste feesten van uw leven?
Ladies and Gentlemen etiquette geeft antwoord op al uw vragen betreffende de authentieke regels en de toepassing ervan in onze huidige, en veranderde maatschappij.
Elke ceremonie heeft zijn eigen structuur en spelregels. Door deze te overlopen kunt u gemakkelijk uitmaken welke tradities u wenst te volgen, en welke u liever zou weglaten. De snelle technologische vooruitgang en de open mentaliteit vragen dat regels steeds vernieuwd worden.

Ladies and Gentlemen etiquette helpt u door informatie te verstrekken over wat de mogelijkheden zijn om bepaalde tradities in uw huwelijk naar voren te brengen.

Het doel van deze etiquettecursus is aan de verwachtingen te voldoen van uw gasten, en van uzelf.

Door de regels te kennen zal u als gastvrouw meer controle en inspraak hebben in de organisatie. U zal snel het evenwicht vinden tussen het volgen van de tradities en uw persoonlijke touch tijdens de trouwdag. Wanneer elegantie als rode draad door uw huwelijk loopt, zult u voorbereid zijn om elke gewenste-of ongewenste- situatie gracieus tegemoet te komen.

Huwelijksetiquette geeft u zekerheid om met trots terug te kijken

naar een elegante trouwdag voor u en uw gasten.

De klassieke trouwtradities worden vergeleken met de moderne huwelijksetiquette, opdat u de redenen zou kennen om een feest op een bepaalde manier te organiseren. Huwelijksetiquette zorgt ervoor dat beslissingen nemen gemakkelijker gaat, en dat uw huwelijk dankbare en elegante details vertoont die de kers op de bruidstaart zullen vormen.